Showbiz Uncategorized

ISTJERALA ZETA IZ STANA bez njegovog znanja.. Evo kako se MARKO ANABELI osvetio.. Nikada neće zaboraviti ovo!!

Luna Đogani je na odmoru još uvijek sa Markom u Egiptu i oni maksimalno uživaju tamo i zaisat su sretni i zadovoljni zbopg toga s obzirom na to da tamo imaju sve štio požele i da se odamraju.

Naime do nedanvop se pričalo kako Makro niakda nije bio u dobruim odnosima sa Anabelom Atijas koja je Lunina majka i koja je do sada bila spremna na sve samo da bi nejo dijete bilo sretmo i zadovoljn i imalo ono što mu ej zasiat i potrebno za to.

Marko tvdri da on smatra i da nema potrebe da se pn nešto prevuše i posebno druži sa Luninom majkom ANabelom nakon svega što se i kako do sada sešavalo između njih jer ipak vaćžno je da su on i Luna zajendo i sretni a sve ostalo je manje važno.

Mako je priznao da on se niakda nije usleio u Lunin stan i da szu to velike laži ako i laćži da ga je Anabela istjerala jer nije mogla da uradi tako nepto s obzirom na to da se on nije ni usleio i slićno tome.

Naime u Luninom stanu ima neke od stavrčiuca kad navrati kod nje da ima stavri za ličnu higijenu i da se ne brine oko toga.

Marko i Luna iz dana u dan dijele brioje fotografije na kojima se može vidjeti kao oni maskimalno ućivaju na odmoru u Egipotu a kako će funkcionisati kada se vrate sa odmora to niko ne može nid a zamisli a ni da pretpostavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *