Showbiz

Istjerali je sa takmičenja iz Zvezdi Granda zbog njenog MOMKA…

Marijana Jukić koja ima 26 godina je takmičarka Zvezdi Granda koja je nedavno ispala iz prošlog kruga jer je imala jedan problem. Niko nije mogao da vjeruje da da su je izbacili zbog ovoga.

Ona je pjevala ovaj put puno puno gore nego do sada i svi su se pitali zašto se desilo nešto ovako. Naime Saša Popović i Snežana Đurišić su izabrali jako loš repertoar za ovu kandidatkinju te je ona zbog toga imala ovako loš nastup.

Svi su ih kritikovali zbog toga jer je djevojka zbog njih upropastila sebe i svoj nastup.

Niko nije očekivoa nešto ovkao, Saša Popović je priznao da oni nisu krivi za to i da je ova djevojka imala želju da baš pjeva ove pjesme i nije uspjela da odustane od toga.

Niko od kolega nije mogao da im ovo odobri i da dopusti da se nešto ovako desi ovako.

Saša Popović je priznao da je ova djevojaka imala i male probleme i da je ona imala probleme sa svojim momkom tako da nije mogla da bude dovoljno koncentrisana za svoj nastuo.

Nažalost niko nije mogoa da ovo odobri i da joj pomogne oko svega što se i kako se desilo tako da je ovo kranjen neprofesionalno i da ne može da radi ovakve stvari.

Djevojka je na kraju ispala ni kriv ani dužna i dali su joj brojne savjete kako da uspije da se nosi sa svim ovim stvarima dalje u životu.

Djevojka je sva u suzama otišla sa scene jer nije mogla da vjeruje šta joj se i kako desilo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *