Uncategorized

Iva Grgurić otkrila kako je MUŠKARAC 40 godina STARIJI od nje IZDRŽAVAO te šta mu je morala pružati!!

Sanja Marinković je nedavno odlučila u svojoj emsiji ugostiti Ivu Grgurić jednu od najturbulentnijih takmičarki iz Zadruge s obzirom na njen ljubavni život i sve što je i kako do sada uradila i napravila.

Naime sa njom su u emsijiji još bile Zlata Petrović, Ana Sević i Marina Visković kao i glumica Nada Blam i jednostavno mnogi su priznali da je ovo bila nekako jako dobra i zanimljiva emisija.

Naime Iva Grgurić je sovjim gosotovanjem priznala i oktirla brojne stvari koje je do sada uradila i napravila u svom životu i mnogi nisu mogli da vjeruju da je zaista nešto ovako moguće.

Naime ona je priznala da je muškarac sa kojim je jednom priliko bila čak 40 godina bio stariji od nje i da je ona sa njim bila te je od njega dobivala sve što joj je potrebno u životu.

Ona je sa njim bila kada je imala samo 20 godina i sama je priznala da tada nije zrelo razmišljala i zbog toga je uradila ovakve stvari i na ovakav način.

Naime ona je sa njim bila sretna jer tvrdi da je sa njim imala sve što je poželjela.

Onda kasnije je shvatila kako to ipak i nije baš za nju te kako sve to treba da eliminiše i skloni o sebe.

Naime ona je nakon raskida sa njim vratila se svojim roditeljima tako da je to itekako bio težak trenutak za nju i da se navikne na sve to.

Neke stvari koje su joj se do sada desile u životu su itekako uticale na nju i uradila bi sve da bi to promijenila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *