Showbiz

Ivan Ivanović ponizio LUNU ĐOGANI pred svima u svojoj emisiji, GOSTI NISU MOGLI DA PRESTANU DA SE SMIJU..

Naime Ivan Ivanović je nedavno odlučio da će u svojoj emsiji da se dotakne teme Lune Đogani te ej odlučio izabrati poseban naslov za ovu emisiju ” Luna Đogani prelazi na žene”.

Naime gosti u Ivanovoj emisiji su bili Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro gdje je Ivan Ivanović ovako bez imalo problema isprozivao Lunu Đogani pred svima.

Name on je do sada uspio da stekne titulu jednog od njapoznatijih voditelja sa domaće estrade i on je odlučio da će se sada dotaći i ove teme.

Naime Ivan je negdje pronašao ovaj naslov i odlučio je da će da ga pročita u svojoj emsisiji te se našalio da bi Luna mogla sada redovno da se kupa s obzirom na činjenicu da je odlučila I sada preći na žene da bude u vezi sa njima.

Naime Luna je nedavno imala veliku svađu sa Markom i nakon toga je izjavila kako će ona preći na žene u koliko se I ne pomiri sa Markom i da više ne može da se nosi sa svim ovim mukama i problemima koje je do tada imala sa njima.

Luna Đogani je do sada imala već nekoliko ispada sa svojim vezama koje je ostvarivala u rijalitiju i mnogi su već navikli na njeno ovako ponašanje i sasvim im je u redu bilo da je vide u bilo I kakvom stanju.

Luna je ponovno odlučila da će imati neke pehove i da će raditi ovakve stvari jer ona samo ima želju da bude sretna po bilo koju cijenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *