Showbiz

Ivana PAVKOVIĆ i njen dragi se RAZVODE!!Više ne mogu biti zajedno..

Ivana Pavković i njen dragi suprug Petar su nedavno postali roditelji i nikome nisu mogli opisati sreću i radost koju su osjetli zbog toga i u to su svi mogli da se uvjere na pravi način.

Naime oni već tri mjeseca nisu na društvenim mrežema dijelili fotografije i u to su svi mogli da se uvjere i pitali su se da li je nešto ovako i na ovaka način moguće.

Naime ona je zadnji put podijelila fotografiju kada je Petru bio rođendan i to je sve što su oni kako do sada dijelili i na koji način.

Naime ona je nedavno objavila svoju novu pjesmu Dupla igra i izgleda da su se zbog toga i posvađali i da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Ivana je u pjesmi pjevala kako neko ne umre od stida dok je gleda u oči a ljubi se sa nekom drugom osobom i slično i to je sve itekako dovelo do toga da se zapitaju da li je sve u redu sa njom i njenim dragim i da li stvari među njima i i da je sve u najboljem redu.

Svi se nadaju da je ipak sve u najboljem redu među njima i da nemaju neke probleme i slično s obzirom na to kako su stvari do sada među njima i da je sve to sasvim normalno i u redi i da je sve u najboljem redu.

Pogledajte i sami se uvjerite u sve to šta i kako se desilo i na koji način među njima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *