Showbiz

Ivana Selakov proslavila prvi VASKRS sa kćerkicom!! Pogledajte šta je sve napravila..

Ivana Selakov je na svijet donijela jendu malu djevojčicu koja več ima 5 mjeseci i ona daje sve od sebe kako bi svoju kćerku usrećila i kako bi joj pružila sve što joj je potrebno u životu.

Ivana Selakov je dosta vremena uložila u odgajanje svoj kćerke i odlučila daje da neće raditi dok ne bude vidjela da je nejna kćerka dobro i da je dobila sve što joj ej potrebno u životu da ima.

Naime ona je sve pripremila za Vskrs kako bi njena kćerka mogla da osjeti taj poseban trenutak i svu tu blagodat koju joj jedan praznik može da pokaže.

Ona je podijelila par fotografija na kojima se vidi kako se slavilo u njenom domu i kako je Kruna unijela puno sreće i radosti u njihov život.

Ivana Selakov je već počela da radi tako da je nedavno podijelila svoj novi album koji je snimila a prije roga vratila je svoje tijelo u normalu i kao nekada ima figuru koju je imala.

Ivana je priznala kako je majčinstvo promijenilo i kako je unijelo posebnu čar i sreću u njen život te kako s eona nije nadala da bi baš majčinstvo moglo ovako da djeluje pozitivno na nju i da je ovako usreći.

Njena mala Kruna puno liči na nju i sama je Ivana pokazala svoje fotografije kada je bila mala i fotografije njene kćerkice i zaista se može vidjeti velika sličnost između njih a to a.

posebno usrećilo i obradovalo Ivanu koja je ponosna i sretna zbog tog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *