Showbiz

Iz Amerike je stigao samo kako bi upoznao JELENU KARLEUŠU.. Pogledajte šta je ovaj mladić uradio da bi je upoznao…

Naime Jelena Karleuša je nedavno imala jako zanimljivu scenu kada je stigao jedan Amerikanac da bi je upoznao jer mu je to bila velika želja te je bio spreman na sve samo da bi uspio u tome.

Naime Žan Klod Langerholc je muškarac koji je došao u Srbiju zbog Jelene a i zbog groba Ksenije Pajčin koji je on htjeo da posjeti jer mu je to bila izuzetno velika želja.

Naime on je jako zanimljiv svojom pojavom je nekako posebnu pažnju privukao i dolazio je na brojne emisije gdje bi gostovao i nekako je uvijek svojim izgledom i pojavom privlačio posebnu pažnju.

Naime on je Jelenu čak prqatio na jednom od njnih nastupa koji je imala u Americi gdje je on tražio VIP kartu sao kako bi mogao da j lično upozna ali nažalost nije uspio u tome.

Naime Jelena je priznala da je on jako zanimlkiva i posebna osoba te da se sada jako spijateljila sa njim.

Naime on je imao prijatelja koji je njemu pomogao da on dođe do karti od jednog Jeleninog nastupa te je on imao veliku želju da o bude muškarac kojeg će Jelena Karleuša da skida na bini i bio je spreman uraditi sve samo kako bi mogao da to bude on i zaista ona ej to i uradila.

Ispunila mu je najveću želju koju je imao u svom životu tako da je on odlučio doć joj u posjetu u Srbiju.

On tvrdi da ga je Jelena oduvijek oduševljavala sa svim što je do sada napravila u svom životu i da je ona naprosto svojim izgledom uvijek oduševljavala i ostavljala bez riječi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *