Showbiz

Iz ZADRUGE su odlučili IZBACITI ovu TAKMIČARKU… A svi su se nadali da će ona POBIJEDITI!!

Naime nakon glasovanje koje je obavljeno i nakon što su takmičari se izjasnili koje takmičare ne žele više da vide ni jedna dan i ko bi trebao da izađe iz Zadruge svi su se iznenadili jer nisu očekivali nešto ovako.

Naime prva takmičarka koju su imenovali je bila Aleksandra Suboić i nju više niko ne želi da vidi u rijalitiju te je ona odmah zamolila svoje da joj pošalju njene stvari jer je sigurna da je ona ta koja prva napušta rijaliti.

Osim nje nominovan je još i Pavle Jovnaović i on je već sa svima počeo da se pozdravlja jer je siguran da i on ide i da je njegovo vrijeme u ovom rijalitiju već odbrojano i da i on treba da spakuje svoje kofere i da ide.

Naime veliko iznenađenej je bilo za Aleksandru jer se mnogi nisu nadali da bi ona mogla da bude prva koja bi treebala da napisti rijaliti i da izađe jer je nekako do sada uvijek bila upečatljiva i svi su milslili da bi ona mogla da ostane tamo do kraja.

U Zadruzi su nekako svi već postali napeti i pitaju se ko bi mogao da ostane do kraja a ko bi mogao da ispane jer vrijeme sve brže prolazi i moglo bi se uskoro očekivati svašta.

Niko ne zna i nema predstavavu ko bi mogao da pobijedi i da ostaen do kraja.

Naravno Luna je ta koja smatra da bi ona mogla da bude ta koja bi mogla da odnese pobjedu s obzirom na to da je prošle godine pobjedu odnijela Kristina Kija Kockar, njena suparnica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *