Showbiz

Izvrijeđali su ovu TAKMIČARKU nakon što se pojavila ovako obučena!! Vulgarno kao LUNA, mnogi su je poredili!!

Valentina Cvetković je djevojka koju su najviše iskritikovlai u Zvezdama Granda nakon što su vidjeli kako se ona obukla za takmičenje i odmah su je uporedili sa Lunom Đogani.

Naime ona je stigla iz Beča samo zbog takmičenja i mnogi su očekivlai punu više truda od nje ali eto.

Naime Bosanac joj je odmah dao glas tako da se odmah očekivalo da bi ova djevojka mogla da prođe jer kada je on tako ocijenio onda će i svi ostali.

Niame i Viki kao i Đorđe i Ana Bekuta su odlučili da će joj dati glas.

Naime ona je odmah dobila veliki broj komentara a naravno na red su došle kritike u vezi njenog stajlinga koji je imala i koji je odlučila izabrati za ovu noć.

Ono što je sve podsjetilo kada su je vidjeli jeste činjenica kako s eona obukla kao jedna rijaliti učesnica i kako je odlučila uraditi nešto ovako i na ovakav način jer je znala šta želi i na koji način.

Đorđe se nije složio sa Sašom Popovićem koji je izjavio da on smatra da je ova djevojka jedna od najzgodnijih plavuša sa estrade jer on smatra da on sjedi pored jedne od njazgodnijih plavuša sa estrade.

Mnogi su ga pitali na koga on misli s obzirom na činjenicu da je sjedio pored Jelene i Snejžane Đurišić a obje su plavuše te je on izjavio da je mislio na Snježanu naravno što mu niko nije povjerovao.

Niko se nije nadao da bi mogao ovakav odgovor dobiti od njega i na ovakav način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *