Vijesti

JAKO TUŽNA I POTRESNA VIJEST: Nakon mučenja na porodu koji je trajao DVA DANA, 20-togodišnja majka PREMINULA a BEBA OSTALA SAMA…

Naime nedavno je odjeknula jako tužna vijest koja se desila u Tuzli i koja je itekako mnoge rastužila jer niko nije mogao da vjeruej da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi.

Naime 08.03.2020.godine je na Univerzitetskom kliničkom centru u Tuzli rođena beba, koju je rodila majka E.I iz Srebrenika.

Radi se o 20-godišnjakinji koja je na ovaj svijet donijela bebu koja je ostala sama jer je nakon dva dana majka preminula.

Naime nakon što se nije uspjela porpditi na prirordan naćčin odlučili su da će da je porode carskim rezom i da je najbolje da se na taj način porodi nakon što je već bila dopvoljno izmučena.

Naime ona je nakon poroda bila slaba ali su tvrdili da mora da ostame par danma s pnbzirom na činjenicu da je nešto ovako moguće da se desi i na ovakav način.

Naime nakon što je njenom suprugu stigla vijest da mu je supruga preminula tako iznenada nije mogoa da vjeruje te je domah odlučio da istraži šta i kako se desilo s obzirom da je raniej sve bilo u redu i da nisu imali neke probleme.

Naime uadit će se obdukcija kako bi se saznalo šta i kako se desilo i na koji način sa majkom bebe koja je iznenada prmeinula nakon što ej rečeno da je u njoj već odumrlo tkivo.

Sada koliko su to informacije tačne nije sigurno jer se o svemu ovome nije oglašavao Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Admir Arnautović je stručni saradnik za informisanje Tužilaštva TK potvrdio da će se uraditi obdukcijski nalaz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *