Showbiz

Jako tužna priča.. POGLEDAJTE šta je KOBI NAPISAO dan prije svoje smrti!!

Kobi Brajant je jedan od najpoznatijih američkih košarkaša koji je uspio da izgradi jako dorbu karijeru i uspio je da napravi puno toga u svom životu i na pravi način.

Kobi Brajant je dao sve od sebe da bi uradio i izgradio akrijeru o kakvoj je oduvijek maštao da je ostvari i napravi jednog dana.

Nije se nadao da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi i niko nije ni pomislio da bi na ovaj način on mogao da napusti ovaj svijet i da se nešto ovako desi.

Sve je to mnoge iznenadilo a i pogodilo te nikome nisu mogli opisati tugu koju su tada osjetili kada su vidjeli šta se desilo.

Naime iza njega je ostala njegova supruga sa još tri kćerkice jer je jedna od njih zajedno sa njim izgubila život i to je sve itekako pogodilo i razočaralo jer niko nije mogao da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće da se desi.

Vanesa i Kobi su se upoznali kada je ona imala 17 a on 21 godinu i to je bila velika ljubav na prvi pogled koja im se desila.

Zaista im se desila ljubav na prvi pogled i ni sami nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način bilo moguće i tada da se desi.

Naime mnogi su sumnjalu u sve to i govorili su im kako nije moguće da se rodi ljubav tako brzo i na takav način.

Naime on je vjerovao da oni mogu da uspiju i da naprave puno toga u svom životu.

Ali sve te riječi nisu mogle da utiču na njihovu ljubav i na njihovu povezanost koju su tada osjećali i vjerovali su da je nešto ovako i na ovakav način moguće da im se desi.

Naime on je bez obzira na činjenicu što su se njegovi roditelji protivli tome da se oni vjenčaju odlučio uraditi to i nije sa njima komunicirao godinu dana.

Oni su imali i katoličko vjenčanje s obzirom da su oboje privrženi vjeri i da su imali veliku želju da i to imaju i to na takav način.

Naime kada je posatao otac tada su njegovi roditelji odlučili da će mu oprostiti sve i da će da se pomire sa njima i zaista je i bilo tako.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *