Showbiz

Jako tužne vijesti za fanove stigle od Edite ARADINOVIĆ…

Edita Aradinović je jako privlačna i atraktivna pjevačica koja je do sada uspjela da uradi puno toga u svom životu i na pravi način. Nikada joj nije bio problem da uradi i napravi nešto ovako i na ovakav način.

Naime nedavno joj je pozlilo i saznala je kako mora da malo manje radi jer ne može sve stići da obavi i na ovakav način da uradi sve do sada.

Naime Edita Aradinović je nedavno imala nastup u jednom beogradskom klubu u kojem je imala jako dobar nastup nakon čega joj je iznenada pozlilo da ni sama nije mogla više da se nosi sa svim tim i da uradi nešto ovako i na ovakav način.

Odmah su je odvezli na infuziju nakon svega toga što joj se desilo jer su svi mogli da vide kako nije dobro i kako se osjeća loše.

Neke stvari koje su joj se desile su itekkao uticale na sve to da ni sama nije mogla da zamisli nešto ovako i na ovakav način.

Sada je moguće da će ona malo manje da radi i da napravi neke stvari na ovakav način i da stvari funkcionišu ovako i da bi sada nakon svega toga trebalo malo manje da radi da bi uspjela u svemu tome.

Naime Edita je oduvijek bila vrijedna i radila je puno u šta su svi mogli da se uvjere da je nešto ovako moguće da se desi i na ovakav način.

Sada je spremna da uradi i napravi sve samo kako bi bila sretna i zadovoljna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *