Showbiz

JANA ima samo 21 godinu a NAJPLAĆENIJA JE LJUBAVNICA NA SVIJETU!! Plaćaju joj čak 4.700 eura dnevno a evo i zašto…

Jana Orfeva koja ima samo 21 godinu je djevojka koja je postala jako uspiješna i jedna je od najplaćenijih ljubavnica na ovom svijetu.

Niame ona je jako lijepa i atraktivna djevojka koja je do sada ostvarila puno toga u svom životu i na pravi način i neke stvari nikada nije mogla ni zamisliti da bi mogle da joj se dese a desile su se.

Naime ona je poznata manekenka koja zarađuje veliek pare s obzirom na činjenicu da je ona ljubavnica saudijskog princa.

Ona je odlučila da će ove dvije godine živjeti na taj način i ona dnevno zaradi oko 4.000 funti što je za jednu sedmicu 30.000 funti i ona je jako sretna zbog toga.

Njen ljubavnik joj redovno poklanja skupiocijene automobile i veliki broj putovanja kojima se ona posebno raduje jer voli da uživa i da putuje.

Naime ona je dobila od njega još određene sume novca osim plate koju redovno prima.

Ona od njega ima i poklone u novčanim iznosima a obično se radi o 115 000 funti koje je nedavno od njega dobila.

Ono što je jako zanimljivo jeste činjenica da oan sav taj novac koristi na pravi način i ona je odlučila kupiti stan u Moskvi, Kijevu i ona je shvatila kako je to ipak najbolji i najsigurniji način da ona iskoristi sav taj lkuksuz i novac koji već ima.

Naime ona rijetlo kada dijeli provokativne fotografije ali i kada ih objavi mnoge oduševi sa tim jer zaista je prelijepa i izgleda fenomenalno u šta su mogli mnogi da se uvjere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *