Showbiz

Javio se MILIJANIN BIVŠI MOMAK, otkrio koliko je plaćao da bi bio sa NJOM…

Milijana Bogdanović i Milojko su definitivno raskrtsili i završili svoju vezu jer je ona odlučila da joj je ipak bolje da bude sa Požgajem jer smatra da je on bolji za nju.

Milijana je do sada uspjela da ostvari zaista posebno burnu prošlost jer je dosta toga se izdešavalo u njeno životu. Naime ona je odlučila da će većinu stvari iz svoje prošlosti da sakrije kao što zmija krije noge.

Nedavno se Zadruzi javio jedan muškarac koji tvrdi da je imao Miljanu i da je on bio njen partner i da ima veliki broj fotografija sa njom na kojima se ona nalazi u itekako eksplicitnim pozama.

On je otkrio kako je Milijana oduvijek bila prava vatra i kako je davala baš sve od sebe da bi ga urećila na pravi način. Naime on je penzionisan i ima dosta godina ali bez obzira na sve to ona je bila sa njim u vezi jer je izgleda itekkao privlače stariji muškarci.

On je sa njom bio u vezi nakon što je ona postala punoljetna jer nije htjeo da riskira i da bude sa njom dok ne postan punoljetna jer ne bi bio siguran tako a ovako je barem siguran.

Nikada je nije plaćao kao sponzoruše ali joj je pomagao oko svega što joj je bilo potrebno u životu.

Milijana se nasmijala na sve ovo i tvrdi da ove riječi nisu istinite i da ona nije imala ništa sa ovim muškarcem i nego je ovo samo njegov način da privuče pažnju na sebe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *