Zanimljivosti

Jedva je spriječila svog momka da se ne UBIJE!! A nakon toga je podijelila SRAMOTNE FOTOGRAFIJE…

Naime o ovoj djevojci i ovom slučaju koji se njoj desio su mnogi danima pričali s obzirom na činjenicu da je ona spasila život jednoj osobi koja je htjela da se ubije tako što će se baciti sa Brankovog mosta 2007.godine.

To se desilo 2007.godine i ona sama nije očekivala da bi njen dan mogao da se završi ovako. Naime sve joj je izgledalo kao jedna scena iz Survivora jer je ona morala da ubijedi ovog muškarca da se ne ubije i da se ne baci sa ovog mosta.

Katarina je i sada crnokosa i još se bavi modnim dizajnom kao i jogom a njena najveća ljubav su putovanja i ona zaista daje sve od sebe kako bi obišla sva mjesta na koja je imala želju da jednog dana ode.

Naime ni ona sama nije mogla ni zamisliti da bi spasila život jednom muškarcu koji je imao želju da se ubije nakon što je ostao bez svoje drage sa kojom je provodio dosta vremena.

Naime djevojka ga je ostavila i odmah otišla sa drugim a on je ostao sam i sada je izgubljen te ne može da zaboravi šta mu je uradio i imao je samo želju da nestane sa ove zemlje tako da je došao na ovaj most da bi se ubio.

Ona ga je ubijedila da ne radi takve stvari i da je sasvim suludo da uradi nešto ovako te kako je sigurna da će on sebi naći bolju djevojku. Nekako je momak uspio da siđe sa mosta i da odustane od ubistva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *