Zanimljivosti

Jelena će da poludi kada vidi ove slike! DUŠKO JE NAPRAVIO ISTU GREŠKU KAO I ONA!!!

Duško Tošić, deset godina prije nego li je upoznao pop divu Jelenu Karleušu, napravio je jednu veliku grešku. Ta greška se zove tako jer je Duško uradio isto što i Jelena sa Ognjenom Vranješom. Ne mislimo na aferu nego na eksplicitne fotografije.

Na slici je manekenka koja je od njega starija i preko sedam godina a njihove poze i namješteni pogledi su sve rekli. Kada vidite slike, iznenaditi ćete se.

Pa baš zbog tih slika i prošlosti, Duško je trudio se da razumije Jelenu Karleušu ali joj nikada nije spomenuo da je i on to isto napravio. Pogledajte o čemu je riječ.

Ove slike su i više nego dokaz za opis jedne ličnosti. Duško i Jelena su srodne duše i nisu džabe u braku tolike godine. Njih dvoje su isti, zar ne?

Od prije mnogo godina, postojao je jedan snimak na kojem je Jelena svome suprugu radila stvari koje on obožava da sluša. Njeni uzdisaji preko telefona su mu bili dovoljni a to je sve uspjelo da se pojavi u medijima.

I tada je Jelena bila glavna tema novinara. Nikada da prestane da diže prašinu a ove slike će sada da je zauvijek ukopaju. Sada ima argumente da se brani u vezi Ognjena Vranješa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *