Showbiz

Jelena i Aca Lukas se POMIRILI nakon svega što se desilo.. Evo šta je ona uradila…

Jelena Karleuša je nedavno odlučila da će se pomiri sa Acom Lukasom bez obzira na to šta i kako i na koji način se desilo među njima. Ipak je odlučial oprostiti mu sve bez obzira na sve što su jedno drugom rekli.

Name sve se to desilo nekako neočekivano i spontano i ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da joj se desi u životu.

Naime nastupali su u jendom klubu zajendo i niko nije očekivao da bi oni mogli da se pomire nakin svega što se desilo i kako među njima. ALi ovo nije prvi put da se oni ovako posvađaju i pomire jer je ovo nekako postalo itekako uobičajno za njih i sve što su i kako do sada radili.

Jelena Karleuša se maskimalno potrudila da napravi neku dozu razumijevanja za sve to i da prevaziđe to što se i kako desilo i da ide dalje.

Oni su navikli da na ovakav način funkcionišu i da u jendom trenutku izvrijeđaju jendo drugo i izgovore sve i svašta a nakon toga da se pomire kao da se nipta i nije desilo i kao da sve normalno funkcioniše.

Jelena je pristala da se maksimalno trudi da ide dalje i da sa što manje ljudi bude u konfliktu jer joj to više nije zanimljivo nakon svega što se i kako do sada desilo i na koji način.

Nije mogla da vjeruje da je nešto ovako i na ovakav način moguće da ona oprosti ali eto uradila je to .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *