Showbiz

Jelena IZVRIJEĐELA ANU NIKOLIĆ zbog njene DEBLJINE I IZGLEDA KOJI JE IMALA a evo šta joj je sada rekla..

Jelena Karleuša je nedavno odlučila prokomentarisati izgled svoje kolegice i prijateljice Ane Nikolić sa kojom je bila u jako dobrim odnosima i nakon svega što se desilo među njima ona je odlučila da joj kažće iskreno šta misli o njenom izgledu.

Jelena Karleuša je i sama priznala da se ona tokom ovih zimskih dana udebljala oko 900 grama i da je to za nju bilo jako teško da podnese i da prihvati jer ipak ona je oduvijek pazila na te stvari i mkasimalno se trudila da sve to uradi na najbolji mogući način.

Naime ona je uspjela da ostvari ovako lijepu i vitku liniju samo sa trudom i vježbanjem kojem se maksimalno posvetila da bi danas imala ovakav izgled i bila ovako sretna i zadovoljna.

Naime ona je odlučila prihvatiti određeni reži ishrane kako bi uspjela u svojoj želji da ima i da ostvari ono što želi da napravi.

Ona je zatražila pomoć od nutriconiste koji je napravio poseban režim ishrane kojem se ona maksimalno posvetila kako bi uspjela da ima ovakav izgled koji ima danas.

Ona je itekako kritikovala sovju kolegicu Anu Nikolić zbog njenog izgleda koji je ona imala.

Jelena je tada izjavila da ona ne želi da ima komunikaciju sa ženama koje ne vode brigu o svom izgledu i koje ne žele da se posvete same sebi i da naprave ono što je potrebno da bi bile sretne i zadovoljne.

Sada je Ana vratila onaj fenomenalni izgled koji je imala i oduševila je sve a i samu Jelenu Karleušu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *