Showbiz

Jelena je novom FOTOGRAFIJOM UZDRMALA sve i svi se pitaju šta joj je ovo trebalo u životu…

Jelena Karleuša je nakon svih fotografija koje su se pojavile sa njom i sa njenim tako reći ljubavnikom kojeg je tada imala. Ona je nakon svega što se desilo sa Duškom Tošićem izgubila dosta vremena boreći se sa novinarima kako bi im dokazala da ona nije bila sa njim te kako se radi o fotomontaži.

Nakon svega toga Jelena je odlučila da će da se povuče od svega i od svih jer je smatrala da je nekako to njabolje od svega da se malo smiri situacija i da ona nakon toga može da da udarac.

Jelena je spremila pakleni plan za sve kako bi im pokazala da je ona spremna na sve da bi se osvetila bilo kome ko je spreman da joj naudi i da joj se suprostavi.

Naime nakon svega toga i njen brak se malo uzdrmao i ona je sama bila posebno potrešena zbog toga jer nije znala kako bi sama reagovala na sve to što se desilo i kako jer ipak Duško je bio njena najveća ljubav i svi vejruju da će i ostati.

Da bi dokazala da je sve u najboljem redu između nje i Duška ona je podijelila fotografiju na kojoj je Duško u autu dok se vozi kako bi dokazala da su u kontaktu i da joj je on poslao ovo.

Od razvoda nema ništa i sve između njih je u njaboljem redu a ona je spremna svima da to i dokaže kako bi se samo prestale da pričaju brojne laži o njima i njihovom odnosu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *