Showbiz

JELENA JE svojoj KANDIDATKINJI odlučila POKLONITI svoju haljinu za POLUFINALE a pogledajte šta je ona uradila sa njene haljine…

Milica Čikarić je na polufinalnoj večeri nosila haljinu svoje mentorice Jelene Karleuše koja je odlučila da će da joj pokloni svoju haljinu kako bi ona oduševila sve sa svojiom pojavom na sceni.

Milica je zaista sve oduševila sa svojom pojavom i svi su joj čestitali i na izvođenju njenih pjesma a koje je izabrala za ovu polufinalnu večer da će da pjeva.

Naime ona je dala sve od sebe kako bi opravdala rad svoje mentoprek Jelen Karleuše sa njom i zaista je to i opravdala i nju je posebno oduševila i iznenadila u svakom smislu te riječi.

Jelena Karleuša je zaiosta uložila veliki trud i nadu u svoje kandidarte kao i sama Marija Šerifović koja je nekako najviše snage uložila u Džejlu Ramović i nadala se da će ona proći direktno u sledeći krug.

Zaista se nešto tako i desilo i Marija ni ujednom trenutku nije posumnjala u Džejlu i sama je priznala da joj je ona jedan od najozbiljnijih kadnidata u koje puno vjeruje da mogu ovo da urade i da uspiju.

Džejla Ramović ostavila bez sadha sa svojim novim izgledom i dužom kosom koju je također produžila jer do sada je imala kraću kosu i sada izgleda kao prava damica.

Ona sada izgleda puno bolje i ljepše nego do sada što je izgledala i sve je posebno oduševila a nekao najviše svoju mentoricu i porodicu koji su joj najveća podrška u svemu.

Osim njih dvije u polufinale su prošli i sledeći kandidati, koje će te moći da pogledate sa video zapisa sa snimanja ove epizode.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *