Showbiz

Jelena Kareuša na sebi imala samo TRAKICE I MREŽU.. Pokazala svoje međunožje te je nadmašila i samu sebe!!

Jelena Karleuša je nedavno na festivlau koji je bio u Boegradu u kojem je bio veliki broj ljudi koi su došli samo kako bi t vidjekli jer su saznali većč odavo ko će da bude i na koji način da funkcionišu.

Jelena se itekkao priprmeila za ovaj nastupo te je na sebi imala je rje ona odlučila da će sad ada i kako da to sve opredstavi.

Naime na sbei je iamla veliki broj bijelih trakjica koje nisu sve mogle ni da pokriju s obzirom na to šta i kako se do sada izgešvalo i kako je ona malo zapostvaila sovj izgled u donosu na to kako je nekako sad amalo zapsotavila sovj izgled.

Jelena Karleuša je sada nekao nadmašila i samu sebe i svjesna je toga a i zadovljna s obzirom na to da je na posebena način privukla pažnju na sebe kao i do sada što je znala da uradi te je posebno sretna i zadovoljna bila zbog toga.

Jelena je imala jako dobar stajling na sebi i zaista su se mnogi pitali kako se ona mogla sjetit nečega ovkao i na ovaj način s obzirom na to da je nekeda malo više razmišljala o tome.

Jeleni je nedavno majka umrla i nakon toga trebalo joj je dosta vremena da se ona oporavi od svega toga i da krene dalje ali nekako se izborila sa svim tim i krneula dalje i sada radi sve kaio što je nekada radila i zaista daje sve od sebe da bi uraila sve dobor i onako kao i treba da uradi da bi bila zadovoljna i sretna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *