Showbiz

JELENA KARLEUŠ ponovo počela dijeliti VRELE SLEFIJE i pokazala je svima da se vratila na staro i sada je kao nekada..

Jelena Karleuša je nakon smrti svoje majke nekako baš bila odsutna sa društvenim mreža i svi su se pitali šta i kako se dešava sa njom. Naime trebalo joj je vremena da sve to prebrodi.

Nedavno je na svom Instagramu podijelila selfi na kojem su u prvom planu bile njene bujne grudi koje je odlučila pokazati svima.

Nasime ona je nas ebi imala narandžasto odijelo i nije imala brushalter.

Odlučila je da će se ovako nositi bez obzira na sve jer se njoj ovako sviđa i to joj je nekako najvažnije od svega.

Naime svi su se za nju posebno zabrinuli od kako nije bila u Zvezdama Granda i pitali su se kada će se vratiti i sve usrećiti sa svojim ponovnim dolaskom.

Nakon što je došla svi su se posebno obradovali jer su imali veliku želju da je što prije vide i čuju jer je u žiriju falila i naravno niko je nije mogao zamijeniti jer je ona jedna, jedina, neponovljiva.

Jelena Karleuša je priznala kako su joj Zvezde Granda baš falile jer su one postale njen drugi dom s obzirom na to koliko vremena tamo provodi.

Jelena je priznala i kako je odlučila da će da raskine saradnju sa domaćim medijima nakon čega je nastao haus i tortura njene porodice te raznorazne loše priče o njenoj porodici i samoj njoj.

Sve je to unijelo veliki nemir u njen život i sama nije mogla da vjeruje da je nešto ovako zaista moguće.

Ali naravno odlučila im se osvetiti na pravi način za sve što su joj uradili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *