Showbiz

Jelena Karleuša ima novog ČLANA PORODICE a evo i koga..

Jelena Karleuša je nedavno podijelila fotografiju na kojoj se moglo vidjeti kako ona ide u kupovinu novog kućnog ljubimca za svoju djecu. Naime ona je odlučila da će svoje kćerkice obradovati sa novim kućnim ljubimcem.

Naime svi su itekako bili upućeni u to kako i šta i na koji način je do sada Jelena Karleuša imala i uzimala u svom životu. Svojoj starijom kćerkici je za rođendan poklonila malog psića s obzirom da je ona imala veliku želju za tim te je odlučial ispuniit joj je.

Naime sada je se dvoumila oko papagaja i hrčka te ni sama nije znala šta bi bilo bolje da kupi.

Naime ona se maksimalno potrudila oko svega da uradi i napravi ono što želi i smatra da bi najbolje bilo da napravi.

Do sada je uradila i napravila puno toga u svom životu i maksimalno se potrudila da neke stvari napravi na njabolji način.

Jelena je uvijek privlačila pažnju na sebe sa svojim izgledom i sa svim što je imala i uradila do sada i mnogi su se u to mogli bezbroj puta do sada uvjeriti.

Neke stvari koje je ona uradila i napravila i nisu baš najbolje prošle ali je potvrdila da ona želi da napravi puno toga i onako kako ona želi bez obzira što neki smatraju da to i nije toliko dobro i lijepo.

Do sada se maksimalno trudila oko svgea da to napravi na najbolji način i onako kako je najispravnije i za nju i za njenu porodicu,

Uvijek je bila poznata po brojnim skandalima koje je napravila u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *