Showbiz

Jelena Karleuša je IZAŠLA u provod i pokazala kako je ona napokon PREBOLILA SVE ŠTO JOJ SE DESILO…

Stefan Živojinović je nedavno imao nastup u Beogradu na kojem je bio veliki broj njegovih kolega i veliki broj njegovih fnaov akoji su jedva čekali da mogu ovako da dođu na njegov nastup i da uživaju sa njim.

Na njegovom nastupu je bila i Jelena Karleuša koja je imala specijalan stajling za njegov nastup kojim je iznenadila sve kada se ovakva pojavila.

Naime Jelena Karleuša je na sebi imala plavu svilenu haljinu koja joj je zaista dobro stojala i ona je istakla malo više svoje grudi kako bi svima pokazala kako ona izgleda te kako ona može da izgleda.

Jelena je u lokalu bila zajendo sa svojom tetkom Danijelom, svojim menadžerom Zoranom Birtaševićem sa kojim se posebno dosta više druži u posljednje vrijeme.

Jeleni je trebalo dosta vremena da bi s eopo0ravila od smrti svoje majke i naravno nije joj bilo lahko i jendostavno da sve to zaboravi i krene dalje.

Jelena Karleuša je do sada dala sve od sebe da bi što prije ovo prevazišla i krenula ponovo da radi kao nekad ašto je radila.

Jelena je vratila svoj nekadašnji izgled i sada naravno izgleda kao prava diva i mnogi joj se dive kako ona uspijeva u svemu tome

Naravno kada je vidijet kako izgleda sada a kako je nekada izgleda shvatit će te kako je zaistza razlika velika kada vidite Jelenu sada i Jelenu nakon smrti svoje majke i vidjet će te kako je ona izgledala.

Jelena je počela što više vremena da provodi sa svojim menadžerom kako bi uspjela sa njim da sve sredi što je i kako je potrebnoi.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *