Showbiz

Jelena Karleuša je nakon 15 godina odlučila da će se pomiriti sa GOGOM SEKULIĆ i oprostiti joj za sve što se desilo..

Goga Sekulić je prije 15 godina imala oštar sukob sa Jelenom Karleušom i velike nesuglasice i teške riječi su pale između njih. Naime Jelena se toliko naljutila na nju da nije mogla da joj objasni šta i kako se više dešava.

Jelena Karleuša je odlučila da će da se pomiri sa svojom kolegicom Gogom Sekulić sa kojom nije pričala dugih 15 godina te je odlučila da će se pomiriti sa njom tako što joj je poslati par novih cipela i čizama iz jedne od najskupljih kolekcija poznatog modnog brenda.

Kada je to vidjela Goga se posebno obradovala i oduševila jer ipak nije očekivala nešto ovako od nje.

Marina Simić je poznata stilistkinja koja je radila kreacije za Daru Bubamaru i za Gogu Sekulić za njen spot za poznatu pjesmu ” Seksi biznismen” a kada je za to čula Jelena ona se pravo iznenadila.

Naime nakon toga Jelena Karleuša je zamolila da joj pošalje par cipela i čizama kao poklon od nje.

Tada je izgleda prestala sva ona mržnja koju su osjećale jedna prema drugoj i u trenu je nekako sve nestalo tako da je ona odlučila da će joj se izvinuti sa ovim gestom koji je napravila za nju.

Goga Sekulić je poznata uvijek bila kao jedna prava lavica i ona je uvijek davala sve od sebe da prati brojne brendove kako bi mogla da izgleda ovako jer ipak ona je poznata ličnost i mora da se trudi da izgleda ovako.

Tako da je ostala zatečena sa ovim Jeleninim poklonom jer ipak nije očekivala ovako nešto od nje da će ona da uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *