Showbiz

Jelena Karleuša je oduvijek od svih SKRIVALA SVOJU BRAĆU a EVO I zašto….

Jelena Karleuša je nedanvno priznala da nikada nije samo tek tako pričala o sovjoj braći a i da nikada neće jer naprosto nema želju za tim.

Zbog toga i samo mali born njih je upućen u to kako ona ima čak dva polubrata iz drugog braka oca Dragana Karleuše.

Jelenin otac je dobio ova dva sina u svom novom braku koji je sklopio sa svojom novcom suprugom.

Jelena vrlo rijetk provodi vrijeme sa njima pa tako i u skaldu sa tim ona ni ne želi baš toliko da priča o njima i o svemu tome jer ipak smatra da nema ni potrebe ker nije sada baš nešto vezana za njih pa da ima potrebe o svemu tome da priča.

Jelena je do sada naravo bezbroj puta okazal ako ona samo određeni dio svoje porodice prikazuje javnosti kao naranvo i određene situacije i samo one koje s e njoj dopadaju a kada u javnost dospije ono što nije zamišljala nastane problem oko svega toga i onda ni ona sama ne zna kako bi sve to da zaboravi i da prebrodi.

Sada se fokusirala oko svoje karijere kako bi ej dovela do veliko uspona i kako bi bila sretna i zadovoljna sa svim tim i zaista joj i ide o ruke u tome.

Sada je počela da vrijedno radi nakon pauze koju je napravila nakon smrti svoje majke koja je naprosto uništila jer se ni sama nije nadlada da i je nešto ovkao moguće da se desilo te da je ostala sama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *