Vijesti

Jelena Karleuša je OTKRILA NOVINARIMA zašto je tražila izuzeće od sudije i zašto je ovo uradila… Ipak se ne radi o nekoj ludosti…

Jelena Karleuša je jučer napustila sudnicu i ročište koje je imala sa Cecom Ražnatović jer je ona nju tužila nakon što se uvjerila kako ona širi laži o njoj i više nije mogla da podnese i da to sluša tako da je odlučila da će je tužiti i da je to najboji izbor.

Naime Jelena Karleuša je došla na suđenje za razliku od dosadašnjih situacija i scena kada nije dolazila na suđenje jer je uvijke imala neki izgovor samo što ovaj put je došla i svi su pomislili kako ona sada neće imati neki izgovor ali.

Ceca je tada vjerovatno pomislila kako je napokon došlo vrijeme da i ona riješi sve probleme i svađe sa Jelenom ali na kraju nije uspjela jer je Jelena izašla iz sudnice nakon što ej tražila izuzeće.

Ceca je baš bila ljuta na ju kada je ovo vidjela i nije više znala šta bi ni sama rekla na sve ovo jer je nekako sve bilo previše i nije imao ni malo smisla.

Ceca je posebno bila ljuta na Jelenu Karleušu kada je čula da ona priča ovakve laži o njoj i da je pričala ovako o tome da je ona ubila njenog bivšeg momka i da je ona odgovorna za sve što se desilo.

Te stvari su bile presudne za nju i jendostavno više nije mogla da podnese to i podnijela je tužbu protiv nje nadajući se da će ona prestati da širi ovakve laži njoj.

Sada ponovno nisu uspjeli da riješe ove probleme i da se ovo suđenje završi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *