Jelena Karleuša je proglašena za NAJLJEPŠU ŽENU FUDBALERA KOJI IGRAJU U TURSKOJ!! Njena reakcija je nevjerovatna... - Čitaonica

Jelena Karleuša je proglašena za NAJLJEPŠU ŽENU FUDBALERA KOJI IGRAJU U TURSKOJ!! Njena reakcija je nevjerovatna…

Jelena Karleuša je nedavno dobila titulu najljepše žene fudbalera u Turskoj jer  je njen suprug donedavno igrao za Turski klub Bešiktaša ali sada je u Kini.

 

 

 

 

 

 

Duška Tošića  su  ljudi u Istanbulu jako poštovali i voljeli te su Jelenu zbog toga tamo  zvali “yenge” što u stvari u prevodu znači snaha te su oni s tim pokazali koliko vole i poštuju Jelenu Karleušu.

Naime mnoge je zanimalo kako će Jelena da reaguje na ovu titulu koju je dobila, ona je rekla samo kako se to podrazumijeva i da joj nisu dodijelili ovu titulu ona sama smatra to za sebe i ona bi je sebi dodijelila.

 

 

Ono što je najviše zanimalo jeste koliko će biti razlike i koliko će biti pozitivnih a koliko negativnih glasova.

Ona je rekla kako je ona sigurna  da za njom uzdiše veliki broj fudbalera koji su kolege njenom suprugu ali nekako ne mogu da obuzdaju svoje osjećaeje kada je vide.

Za nju su Turci jako smiješni  i zanimljivi jer oni obožavaju plavuše te kada je vide doslovno  pred njom i mogla bi im svašta tražiti i uraditi  šta god ona poželi da ima.

 

Ona je sigurna da bi ona njima bila kao Hurem Sulejmanu Veličanstvenom i da bi ih sve mogla dovesti u red i srediti.

Ali od sada ih više neće toliko često viđati jer njen suprug sada igra za jedan klub u Kini  i sada će Kinezi da polude za njom bez obzira što je ona duplo viša od njih i veća a njoj ej to itekako zanimljivo.

 

Članci koji vas možda zanimaju

loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *