Showbiz

Jelena Karleuša je sa Sašom Popovićem pronašla kompromis da bi ona mogla da uživa sa njim na moru…

Jelena Karleuša je već neko vrijeme na odmoru sa Duškom Tošićem i svojim kćerkicama i da maksimalno uživaju i odmaraju se. Naime ona je sa Sašom Popovićem i Suzanom Popović odlučila da se maksimalno odmori i da uživa.

Naime Jelena Karleuša je nakon nekog vremena pronašla vremena da se odmori i da ide sa svojim suprugom.

Naime nedavno je došlo do velikog požara te je ona podijelila nekoliko fotogrfaija na kojima se vidi kako je došlo do velikog požara na Amazonu.

Naime došlo je do velikog požara amazonske šume koja je do sada imala ulogu da proizvede čak 20% kiseonika i sada je naravno sve itekako ugroženo i ne zna se šta i kako se izdešavalo i na koji način je došlo do ovog požara.

Naime ovo je bila “pluća naše planete” i ona su nam obezbjeđivala dosta toga.

Naime ovo je jedna od najvećih prašuma na našoj planeti i bila nam je itekako od velike važnosti Nacionalnog instituta za svemirska istraživanja (INPE) te je bilo čak 75.336 šumskih požara te je sve to zabilježeno 21.augusta.

Jelena Karlešua je priznala da je ovo najveća katastrofa koja se mogla desiti i da nije očekivala nešto ovako da može da se desi na ovakav način i ovako iznenada.

Jelena je oduvijek bila za to da se maksimalno trudi i pazi oko svega da se radi ono što treba i po svim pravilima koja su se dešavala.

Jeleni nikada nije bio problem da kaže otvoreno šta misli i kako te na koji način da se riješi svih tih problema i muka koje je imala u posljednje vrijeme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *