Showbiz

Jelena Karleuša je svom prvom momku Nemanji htjela roditi petero djece… Pogledajte kako on izgleda…

Jelena Karleuša je nedavno podijelila fotografiju svoje orve ljubavi iz tinejdžerskih dana i na ovim fotografijam se vidi kakav je ona izgled imala tada a kakav ima sada,

Njen prvi momak je bio sportista Nemanja sa kojim je ona maštala o dosta toga u budućnosti i imala je baš puno želja i planova da ostvari sa njim.

Naime njena prva ljubav je tada imala samo 16 godina i ona nikada neće ostati zaboravljena tvrdi Jelena jer Nemanja je bio jedna jako dobar i kuluturan momak sa kojim je naučila dosta toga u svom životu i da radi brojne stvari sa njim bez ikakvih problema.

Niame ona tvrdi da je ona sa njim maštala i o svadi i čak o petero djece koje bi bila spremna da rodije za njega samo da budu sretni i zadoovljni u svom životu.

Ona je tada na svom profilu podijelila priču kako je ona pronašla momka koji joj je velika podrška u svemu i sa kojim može da op planira dosta toga o čemu je oduvijek maštala da ima jendog dana.

Name tada nije ni pomislila da će jednog dana da upozna Duška Tošića i da će on da osvoji njeno srce i da mu se preda u potpunosti jendog dana i da njemu rodije dvoje djece.

Jelena nikada nije pričala o ovoj svojoj vezi i o ovom momku kojeg niko nikada nije upoznao a ni vidio.

Niko se nije nadao da bi ona mogla da uradi nešto ovako i da o tme prioča bez imalo problema.

Jelena je prioznala kako je sve oov istina i kako i dan danas kada vidi svoju prvu ljubav koljena joj zaklecaju i ne može da se smiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *