Showbiz

Jelena Karleuša kao NOVA došla na snimanje “Zvezdi Granda” a sada je potpuno promijenila svoj izgled…

Jelena Karleuša je nedavno odlučila da će da da sve od sebe kako bi izgledala kao nekada i kako bi imala jako dobar izgled kao što ga je nekada imala. Naime ona je odlučlila da će vratiti svoj stari imidž kao nekada što ga je imala.

Jelena Karleuša je odlučila da vrati ponovo staru frizuru koju je imala nekada i sada je došla kao plavuša ošišana na paž i zaista joj jako dobro stoji ova frizura a ona je i sama svjesna toga.

Zaista joj je trebalo doista vremena da se oporavi od svega i da izgleda kao nekada što je izgledala ali ona je dala sve od sebe kako bi uspjela u tome.

Njen novi izgled je zaista sve oduševio i svi su tek tada bili sigurni da se vratila stara Jelena Karleuša.

Ona je odlučila da će dato se od sebe da bi pomogla sovjim kandidatima i da bi ih spremila za sledeći krug na pravi i način kako to i treba i kako ona to zaslužuje.

Jelena je zaista izgledala jako dobro kaio nekada i ona je odlučila dati sve od sebe kako bi se vratiila na staro i kako bi izgledala i kao nekada.

Njena majka je ostavila veliku prazninu iza sebe i ona je baš bila vezana za nju tako da je njen odlazak bio jako bolan i težak za nju i ona ga nikada neće moći da zaboravi.

Tako da sada se vratila i izgledla kao nova i spremna za dalje pobjede kao nekada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *