Showbiz

Jelena Karleuša kćerki priredila strogi režim ISHRANE kako bi što prije smršala.. Evo šta radi svom djetetu..

Jelena Karleuša je nedavno odlučila da će da potraži i stručnu pomoć za svoju kćerku kako bi ona mogla na pravi način da skine svoje kilograme koje je u međuvremenu dobila.

Naravno ona je uvijek za svoje dijete bila spremna da uradi sve pa tako i sada. Naime ona je saznala kako Marija Šerifović vrijeme provodi kod jedne nutricionistkinje koja joj je itekako pomogla i koja je puno tpga napravila i uradila za nju.

Naime ona je odlučila da će to uraditi i za svoju kćerkicu kako bi ona počela skidati svoje kilograme na pravi način i onako kako je to zaista potrebno.

Naime Jelena je uvijek bila spremna na sve kako bi svom djetetu pomogla mada su mnogi i posumnjali u to te su izjavili kako oni smatraju da oan možda sa svim ovim pretjeruje jer svoje dijete maltretira sa svim ovim.

Naime ona je odlučila to uraditi ipak na najbolji način i na najbolji način potražiti stručnu pomoć da bi njeno dijete bilo sigurno i da bi imalo ono što mu je zaista potrebno za sreću i za sve.

Sigurna je u to da u koliko bi sada odustala od stručne pomoćo da bi njeno dijete moglo da ode predaleko i da ovaj problem postane itekako veći a s obzirom da to ne želi odlučial je odmah uraditi ovo.

Naime ona samo vjeruje stručnon kadru i nutricionistima koji odrede na kolji način vam je najbže i najlakše da eliminišete svoje kilograme te kako i šta da uradite za sebe i za svoje najbliže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *