Showbiz

Jelena Karleuša na svom Instagramu podijelila o čemu ona mašta i šta će poželiti u NOVOJ GODINI…

Jelena Karleuša je imala jako tešku godinu iza sebe i sama je priznala da joj nikada nije bilo ovako teško kao sada i da nije mogla da vjeruje da će joj se sve ovo izdešavati i na ovakav način.

Naime ona je priznala da joj je sve to bilo teško ali najteži joj je bio gubitak majke koji joj niko nikada neće moći da nadoknadi i da joj je to itekako teško palo.

Tvrdi da svake godine prvo poželi i zaželi da bude sretna i zdrava i ona i cijela njena porodica te da imaju ono što žele i što im je potrebno da bi bili sretni i zadovoljni.

Ni sama nije mogla da zamisli da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se desi među njima.

Nikada nije pomislila da bi ovako rano mogla da ostane bez svoje majke i to na ovkav način i to je itekako teško bilo za nju te se ni sama nije znala kako i na koji način da izbori sa svim tim.

Naime ona je sada poželila da sledeće godine bude srećna žena i to je nejna želja o kojoj toliko mašta i za koju želi da joj se ostvari.

Njene poruke su itekako oduševile njene fanove koji su priznali da ni sami nisu mogli da zamisle da je nešto ovako i na ovakav način moguće da se odvija i da se desi jer joj je sve to itekako teško.

Pogledajte i sami se uvjerite u to šta i kako se desilo i na koji način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *