Showbiz

Jelena Karleuša na svom Instagramu ponovo počela vrijeđati svoje kolegice.. Evo šta je sada uradila!!

Jelena Karleuša je uvijek bez ikakvih problema pričala o svemu i nikada nije imala problem da kaže ono što misli i želi. Nije joj bio problem da kaže ono što misli i želi da uradi i napravi.

Naime ona je odlučila ponovo da izvrijeđa Baku Praseta i reći da kanal koji je on napravio da je to zapravo samo kanal za djecu debile.

Naime on je odmah odlučio da će joj vratiti za sve to i osvetiti se na pravi način jer mu je rekla nešto ovako i na ovakav način.

Naravno njoj nikada nije bio problem odgovoriti na bilo kakvu prozivku i na bilo šta ovako tako da je i sada uradila isto.

Ona je priznala kako je ona lavica u horoskopu i kako se uvjerila bezbroj puta do sada da je ona uvijek bila u pravu i da je uvijek radila ono što želi i smatra da je potrebno da uradi.

Naime ona smatra da je ona i najljepša a i najzgodnija žena na ovom svijetu.

Onda on aje odlučila podjeliti fotografiju na kojoj se vidi kako ona piše da je ona uvijek u pravu i da je ona jedna od najljepših žena na ovom svijetu i da je pored svega tog ai najpametnija i da ona slobodno može za sebe reći da je ona centar svijeta.

Jelena je uvijek bila takva tako da ovo ništa nije novo i neobično do nje da se čuje.

Uivjek je imala veliku dozu samouvjerenosti i samopouzdanja tako da niko nikada nije ni sumnjao u ono što ona želi da uradi i napravi jer je uvijek bila takva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *