Showbiz

Jelena Karleuša ni danas nije došla na suđenje sa OGNJENOM VRANJEŠOM a pogledajte čime joj on sada prijeti..

Jelena Karleuša je danas ponovo imala ročište na suđenju sa Ognjenom Vranješom na koje se ponovo nije pojavila. Naime ročište je bilo i prije par sedmica na koje ona nije došla ali imala je pravo s obzirom da je imala smrtni slučaj u porodici.

Jelena Karleuša je i ovaj put odlučila da će da odustane od dolaska na ročište sa Ognjenom Vranješom jer nije imala žlju da dođe.

Naime on je naravno došao na vrijeme na ročište na Pravni osnovni sud u Novom Beogradu zajedno sa svojim timom advokata koje ima.

Ovaj put su se nadali da će Jelena doći ali ona nije došla ponovo i to je posebno naljutilo Ognjena koji više nije znao šta bi rekao na sve to.

Ognjen je sav ljut istrčao iz sudnice kada je vidio da se Jelena nije pojavila na suđenju i nije imao komentara na sve to dok su ga novinari ispitivali.

Kasnije je njegov tim novinara ostao i novinarima objasnio šta i kako se desilo i šta će se desiti u koliko se Jelena ponovo ne pojavi na sudu.

Naime prvo ročište i nedolazak na suđenje je Jeleni oprošten i dozvoljen dok sledeći put ako se ona ne bi pojavila na suđenju onda bi policvija morala da je prinudi i dovede u sudnicu da se to riješi a ne da se i dalje odugovlači.

Jelena nije imala do sada još ni jedan komentar na sve to i nikome nije jasno zašto ona radi ovakve scene opet ali ovo je samo jedan od njenih načina osvete Ognjenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *