Showbiz

Jelena Karleuša POČELA DAVITI NOVINARA KURIRA koji je pokušao snimati na JAVNOM MJESTU!!(VIDEO)

Jelena Karleuša je nedavno na sred ulice napala novinara Kurira koji je pokušao da je snimi na javnom mjestu i to bez dozvole što je nju naravno posebno naljutilo tako da je ona odlučila dati sve od sebe da bi ga kaznila za to.

Jelena Karleuša je vidjela da je neko prati i odlkučila je da će da sazna o kome se radi a već je do sad bezbroj puta pokazala i dokazala kako su novirnari Kurira se urotili protiv nej i rade sve kako bi je osramotili i ponizili pred svima.

Naime Jelena Karleuša nije imala strpljenja prema njemu i da mu priđe i na lijep način ga zamoli da prestane da je snima ona je njemu prišla i napravila haus pred svima.

Ona je počela da ga čupa i vuče iz auta kako bi mu uzela aparat i kako bi mu sve pohlupala i kaznila ga za ovo što joj je napravio.

Psovala mu je sve što je stigla jer je bila sigurna kako je u oravu i kako ona ima pravo da mu ovkao priđe i da ga ovkao kazni za ovo što joj je napravio.

Već je poznato kako je Jelena Karleuša do sada tužila brojne novinare koji su pisali ovakve laži i gluposti o njoj jer više niej znala kako bi i na koji način izborila se sa njima.

Na njihovoj oficijalnoj stranici možete pronaći video na kojem se vidi kako Jelena tuče novinara i kako urla na njega da on izađe iz auta kako bi mu ona pokazala šta i kako on treba da uradi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *