Showbiz

Jelena Karleuša ponovno ZAPRATILA Duška nakon što je podijelio fotografiju na kojoj je bez odjeće…

Naime Duško Tošić je član tima Guangdžou RF-a a nedavno su oni savladali Senžen sa rezultatom 3:1 i posebno su bili sretni zbog toga i obradovali su se kada su vidjeli da su ostvarili ovako dobre rezultate.

Naime dok su bili u svlačionici skakali su od sreće i radosti i Duško je odlučio napraviti par fotografija koje će podijeliti na svom Instagramu kako bi njegovi fanovi mogli vidjeti kakva atmosfera vlada dok su u svlačionici i nakon što ostvare ovakve rezultate.

Naime Jelena Karleuša je nedavno boravila u Istanbulu i odlučila je da će se tamo zabaviti i odmoriti malo od svega što se do sada dešavalo.

Ona je dugo vremena bila sama i nakon što je pretrpjela brojne skandale sa Ognjenom Vranješom i jedostavno smatrala je kako je ipak bolje i da bude malo sama i da se sve ovo smiri.

Jelena Karleuša je priznala kako su je sve ove priče oko razvoda sa Duškom posebno naljutilo i kako se nije nadala da bi još i ovo moglo da je snađe.

Nakon toga onda priče oko Instagrama i praćenja, spremna je da sve osobe koje su joj radile ovakve stvari tuži jer i smatra da niko nije trebao da uradi nešto ovako nakon svega što se i desilo.

Jelena Karleuša se nije pojavljivala na suđenju sa Ognjenom Vranješom jer je smatrala da je tako najbolje i da on sada zaslužuje da čeka da se pna pojavi tamo jer ono što joj je uradio je velika šteta za nju i bol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *