Showbiz

Jelena Karleuša SAŠI ZAVRTILA PAMET nakon što mu se popela na STOL I RADILA OVO..

Naime Jelena Karleuša je nedavno na snimanje nove epizode Zvezdi Granda došla u itekako atraktivnoj i privlačnoj kombinaciji koju je ona imala na sebi.

Naime ona je neadvno priznala da je baš poželila da se itekako sredi i da izgleda kao prava diva te je to sada i uradila da bi sebi ispunila želju i uradila ono što treba i kako treba.

Naime ona je na sebi imala tigrasti kombinezon koji joj je jako dobro stojao i ona je sama priznala da je itekako oduševljena sa svim do sada što je uradaila i kako je to napravila.

Naime ona je odlučila da će da napravi par fotografija kojim će posebno da iznenadi Sašu Popovića jer je odlučila sjesti na njegov stol kako bi ga mogla na pravi način da zavede i da uradi na pravi način.

Ni sama nije mogla da vjeruje da joj se nešto ovako i na ovakav način moglo desiti.

Na fotografijama se može vidjeti kako Saša Popović je pomno gledao u Jeleninu stražnjicu što se itekako moglo vidjeti i primijetiti na ovim fotografijama koje je ona podijelila.

Naime Jelena se itekako potrudila da njegovo lice u potpunosti ubliži kako bi se to moglo vidjeti i kako bi se to moglo zumirati i ubližiti u poptunosti.

Ni sama nije mogla da vjeruje da je nešto i na ovakav način moguće da ona uspije da ubliži i da vidi ovakvu facu svog dierktora koji se zagledao u njenu zadnjicu.

Pogledajte i sami se uvjerite u to šta i kako je on uradio..,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *