Showbiz

JELENA KARLEUŠA se nije ponovo pojavila na SUĐENJU SA OGNJENOM VRANJEŠOM.. Pogledajte šta mu je poručila..

Na današnjenom ročištu JelenaKarleuša sa Ognjenom Vranješom se ponovo nije pojavila i to nije ništa novo za nju i mnogi se nisu ni iznenadili kada su vidjeli da je nema jer njoj je nekako prešlo u naviku da se ne pojavljuje na ročištima i ovo je za nju postalo sasvim normalno.

Jeleni je stigla obavijest preko policije i ovo je bio glavni način da je obavijeste da je ročište odgođeno i da ona sa svojim ne pojavljivanjem na ročištu je odmah dovela do stvaranja uslova za zakazivanje glavnog procesa.

Naime ona ne želi da ide na mirenje sa drugom stranom i jednostavno sve će da uradi samo da bi izbjegla to.

Novo ročište je zakazano za 04.07 u 14 časova i Jelenu će da saslušaju na glavnom pretresu Jelena će morati dati iskaz i morati će je saslušati, neće moći da izbjegne ovaj put.

Naime Jelena radi sve samo kako bi se riočište još više odugovlačilo i kao bi uspjela da napravi pravi cirkus od svega ovoga i nekako je uvijek to išlo uz nju.

Jelena Karleuša je priznala da ne želi da ima nikakav kontakt sa njim i da je ovo jedna od taktika advokata koji joj je savjetovao da bi biko najbolje da uradi nešto ovako i da će ovako dobiti na vremenu.

Jelena je primila poziv da je potrebno da dođe na sledeće ročište te šta treba da uradi da bi uspjela da dobije presudu u svoju korist i kako bi uspjela.

Ognjen nije ni očekivao da bi ona mogla da se pojavi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *