Showbiz

Jelena Karleuša se pohvalila sa svojom novom kućom.. Sve pršti od luskuza, a evo i koliko je para uložila u sve ovo…

Jelena Karleuša je odlučila da se pohvali sa svojim novim domom i svojom vilom koju ima na Dedinju koju je ona nedavno kupila od Dragana Stojkovića Piksija.

Naime ni sama nije nikada razmišljala toliko o tome kako bi mogla jednog dana da kupi ovu vilu ali je odlučila preurediti baš onako kako ona želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi.

Naime ona je podijelila nedavno fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda njena vila u kojoj maksimalno uživa na pravi način.

Napisala je kako je to njen novi dom u kojem ona sada može da uživa baš onako kako želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi i napravi.

Naime ona je podijelila fotografiju te je napisala kako je ovo njena nova kuća.

Tu je veliko dvorište koje je ona odlučila urediti i napraviti baš onako kako ona želi i smatra da bi najbolje bilo da uradi i napravi.

Naime radi se o velikoj vili koja zaista izgleda fenomenalno u šta su se svi mogli da uvjere na pravi način i onako kako oni žele i smatraju da bi njabolje bilo da urade i naprave.

Naime oni su za ovu vilu dali čak 2.500.000 eura i nisu zažalili ni za šta što su dali ovolike pare.

Jelena je naravno kao i do sada uvijek spremna na sve da bi mogla da napravi ono što želi i na koji način da napravi u svom životu i zaista se maksimalno potrudila da to uradi na najbolji način i oako kako ona smatra da bi najbolje za nju bilo da uradi i napravi.

Nikada nije mogla ni zamisliti da je nešto ovako i na ovakav način moguće da ostavri jednog dana i itekako se posvetila tome na pravi način.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *