Showbiz

Jelena Karleuša se RASPLAKALA na snimanju ZVEZDI GRANDA kada je čula ovu pjesmu…

Jelena Karleuša je sada u teškom razdoblju u svom životu jer do sada su joj se svakojake stvari desile u životu i ipak nije očekivala da bi joj se moglo desiti nešto ovako i zaista je sve ovo posebno pogodilo.

Jelena je nakon skandala sa Ognjenom Vranješom se nekako jedva izvukla iz svega i nakon toga joj je i majak umrla te je to nekako bio veliki šok i stres za nju i nije znala više kako bi se nosila sa svim tim stvarima i krenula dalje.

Ona je nakon par dana od majčine smrti odlučila da će se vratiti na snimanje Zvezdi Granda jer bi joj to moglo pomoći da sve ovo što joj se dešavalo prevaziđe i nastavi dalje jer je dosta to uticalo na nju.

Nedavno se na snimanju rasplakala kao dijete kada je čula ovu pjesmu koju je počela da pjeva ova takmičarka jer je pogodial baš u srce i rastužila.

Naime Jelena je ima srećom crne naočare i nije se toliko vidjelo koliko je plakala ali vidjelo se kako briše suze.

I dan danas dijeli fotografije od svoje majke kako bi svi vidjeli koliko joj je teško zbog svega što joj se desilo i kako joj se desilo.

Ona je počela da dijeli i fotogarfije od svoje majke na kojima se vidi kako je ona izgledala u mladim danima i kako je sve ovo bilo baš teško za nju i kako neke stvari nikada neće moći da zaboravi.

Ipak neke stvari se nikad neće moći zaboraviti i uvijek će biti tu pa tako i za nju njena majka i sve ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *