Showbiz

Jelena Karleuša SE RAZOČARALA kada je vidjela koliko je njenih KANDIDATA prošlo u POLUFINALE a pogledajte šta im je poručila…

Jelena Karleuša na snimanje polufinala Zvezdi Granda došla u itekako izazovnoj kombinaciji, na sebi je imala jednu provokativnu kombinaciju sa dubokim dekolteom.

Zajedno sa njom došao je i njen menadžer koji joj je pomogao da izađe iz auta i otpratio je do studia.

Na Jeleni je bila duga haljina sa izrazito velikim dekolteom i haljina je imala nekako sasvim neobičan kroj i mnoge je iznenadila sa ovom kreacijom koju je na sebi imala.

Nedavno se nije pojavial sas vojim surpugom Duškom Tošićem na svadbi Lole Smiljanića, poznatog fudbalera.

Njen suprug se na ovoj svadbi pojavio sam i to je nekako posebno sve iznenadilo jer nisu očekivali nešto ovako od njega.

Mnogi su to povezali sa činjenicom da odnos između njih dvoje i nije najbolji i da se sve ovo dešava zbog toga i da zbog toga Jelena Karleuša nije došla sa njim na svadbu već je on došao sam na svadbu.

Ipak neke stvari između njih nisu kao ranije i nikada više ni neće biti kao nekada i sama Jelena je priznala jer sve je ovo poljuljalo njihov odnos ali i dalje su zajendo bez obzira na sve što se i kako se deislo.

Jelena tvrdi da nije mogla doćia na svadbu sa njim jer je pripremala kandidate za polufinale i da zbog toga ona niej bila sa njim.

Ali mogla je vremena da dođe i bude mu barem pratnja jer ipak nije u redu da on ovako mora da dođe na jednu svadbu sam i da to nije nikako dobro a ni u redu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *