Showbiz

Jelena Karleuša se VRATILA U SRBIJU te je dočekalo veliko PISMO NA VRATIMA!!

Jelena Karleuša je nedavno bila u Turskoj na odmoru te su sa njom zajedno bile i njene kćerke koje su joj se zaista posvetile na pravi način i ona je sa njima uživala jako dobro.

Jelena Karleuša je sa sobom povela i kćerke koje su već porasle i kojima je već jasno kako je odnos izmešu njihovih roditelja nekako posebno čudan i kako više nije sve oanko kako je nekada bilo.

Jelenu je na vratuma dočekalo pismo i jedan veliki poklon koji je posbno obradovao s obzirom na to da je ona dobila jedan od najpoznatijih romobila koji ljudi danas koriste.

Jelena Karleuša je odlučila svima pokazati kako je ona uspjela da vrati svoj izgled i kako je boja koju je dobila tamo na moru fenomenalna i da je ona uspjela dosta roga da sada promijeni na svom izgledz.

Naime ona se vratila sada kao nekada i kao nekada što je do sada njegovala svoj izgled i na ovaj način.

Naime nakon smrti njene majke njoj je zaista bilo potrebno dosta vremena da se vrati i adaptira i da bude kao nekada što je bila.

Sada izgleda fenomenalno i ona je pokazala kako joj brijni skandali i prioče koje su kružile o njoj zapravo ne mogu ništa te da je ona svjesna toga i spremna je na sve kako bi bila jako dobro a i jako dorbo izgledala.

Pogledajte kako ona sada izgleda i na koji način je ona uspjela da vrazi ovako svoj izgled i ljepotu koju je nekada imala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *