Showbiz

Jelena Krunić je ISTETOVURALA NA SVOJOJ RUCI lik NOVAKA ĐOKOVIĆA jer je njegov veliki fan…

Jelena Krunić je već do sada na sebi uradila brojne tetovaže i mnogi su većinu ih i vidjeli na njenom tijelu a i za većinu znaju. Naime ona je odlučila da će nedavno da uradi i tetovažu sa likom svog omiljenog tenisera, Novaka Đokovića te je i to uradila.

Na svojoj ruci sada ima lik Novaka Đokovića i odmah je podijelila tu fotografiju na svom Instagram profilu i time je nekako baš sve iznenadiula jer mnogi nisu ni znali da je on njen omiljeni teniser.

Ipak neke stvari se do sada nisu mogle predvijeti jer neke od njih ni sama ona nije spominjala i nije imala namjeru da ih otkriva.

Mnogi su se i pitali kako je Novak reagovao na sve ovo jer ipak do sada niko nije uradio nešto ovako i ovo ga je zaista iznenadilo jer ipak neke stvari se do sada nisu mogle predvidjeti.

Nikada do sada niko nije se usudio da uradi nešto ovako kao što je ona uradila i on se zaista iznenadio i ipek nije očekivao ovakve stvari da bi mogle da se dese.

I sama Jelena, Novakova žena se iznenadila jer ipak na njenoj ruci se nalazi lik njenog supruga i zaista je malo čudno to da je neko uradio nešto ovkao.

Ipak neke stvari su nepredvidive i ne možemo protiv toga te ako se neke stvari ovako brzo i iznenada dese to je samo zato jer je tako trebalo da bude i nema drugog načina.

Tako i u njenoj situaciji se desilo ovo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *