Showbiz

Jelena NAPRAVILA PONOVNO SKANDAL NA NASTUPU, pogledajte šta je ovaj put uradila…

Jelena Karleuša je nakon dužeg perioda pauze odlučila da će da ponovo počne da nastupa tako da je odlučila da će da zakaže jedan od svojih nastupa koji je imala sinoć i na kojem je napravila pravi spektakl i pokazala kako ona još uvijek ima snage da to radi.

Nakon smrti svoje majek Jeleni Karleuši je trebalo dosta vreman da sve to prevaziđe i krene dalje kao nekada te da bude sigurna da ono što radi da je dobro i ispravno.

Ona je posebnu pripremu napravila za svoj nastup kako bi mogla da uživa onako kako želi i smatra da je najbolje da uradi.

Jelena je na sebi imala tigrasti šorc , mrežaste čarape i visoke potpetice koje su joj zaista dobro stojale.

Ona je sve dovela do velikog uzbuđenja koje je napravila kada se pojavila ovakva na sceni i mnogi su se posebno oduševili kao i obično do sada.

Jelena Karleuša je odlučila napraviti poseban spektakl na svom nastupu nakon dužeg vremena jer je bilo i vrijeme da se ovakva pojavi na sceni i sve oduševi sa svojim nastupom.

S obzirom na sve što se izdešavalo u posljednje vrijeme Jelena Karleuša je odlučila da je ipak najbolje da malo odmori od svega i da nakon toga napravi ovakav spektakl i oduševi sve sa svojim nastupom.

Nakon toga vratila kući i odlučila je da če da proslavi praznik sa svojim najbližima i da bude sve onako kako i ona želi i smatra da je najbolje da bude.

Pogledajte kako je izgledala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *