Showbiz

Jelena nigdje ne ide bez PERIKE a pogledajte kako ona zapravo izgleda..

Naime mnogi nisu mogli da vjeruju da je nešto ovako i na ovakav način moguće te da se određene stvari odavijaju i dešavaju na ovakav način.

Naime Jelena Karleuša je do sada uvijek na sebe znala privući posebnu pažnju i naprosto sve oduševiti sa svojim izgledom i ljepotom koju je ona imala.

Naime do sada ste je mogli vidjeti u svakojakim izdanjima s obzirom na to da je ona uvijek bila sklona takvim stvarima.

Naime nedavno je uhvaćena od strane paparazzo lova kako ludo vozi te su se u to svi mogli uvjeriti jer je ona i do sada bila spremna na sve samo kako bi imala ono što želi i poželi da ima u svom životu.

Ono što je ona najčešće mijenjala na sebi je njena kosa koju je bezbroj puta promijenila i uradila sve samo kako bi imala ono što želi i na koji način da uradi i napravi u svom životu.

Ona je divljala sa svojim autom koji je itekkao skup i moćan te ona ne poštuje niti jedno od pravila u saobraćaju te je radila svakojake stvari samo kako bi se snašla i kako bi išla što prije i što brže jer je to ono što je ona htjela da napravi i da ima u svom životu.

Nikada nije ni razmišljala o nekim stvarima dok se nije našla u situaciji kao sada.

Bezbroj puta je policija zaustavila i kaznila ona je i dalje radila šta je htjela i na koji način da napravi u svom životu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *