Showbiz

Jelena nije mogla prepoznati svoju KANDIDATKINJU od prošle godine.. Toliko se promijenila da se i ona oduševila!!

Sinoć se u Zvezdama Granda desio veliki preokret i Jelena Karleuša nije mogla da prepozna kadnidatkinju kojoj je ona bila mentor.

Jelena Karleuša se oduševila kada je vidjela Maricu Đukić, kandidatkinnju koja ima 35 godina i ona dolazi iz Beograda.

Naime ona je sada odlučila da će joj mentor biti Marija Šerifović jer Jelena više ne može s obzirom da je bila prošle sezone.

Naime Jeelna se oduševila kada je vidjela i pohvalial je koliko je napredovala za ovo kratko vrijeme koje je nije bilo na sceni i oduševila je u svakom pogledu i smislu te riječi.

Naime Jelena Karleuša je odmah dala glas pa nakon toga i Đorđe David a i Viki Miljković .

Naime Jelena je pohvalial i priznala je da je ona imala osjećaj kao da se ova djevojaka takmičila već pet sezona i da joj je ovo još jedna u nizu sezona.

Naime Marija je prioznaola da je Marica bila jako vrijedna id a je radila sa njom baš strogo i puno i poslušala je sve njene savjete koje je ona imala za nju.

Marica je bila jako sretna i zadovoljna sa svim tim i oduševila se na pravi način kako je uspjela sve ovo da uradi i na koji način.

Jelena je posebno priznala kako se oduševi kada vidi ovako svoje kandidate da su napredovali i da im sve ide ovako dobro i na ovakav način.

Marija je uvijek davala svoj maksimum kako bi svojim kandidatima pomogla na pravi način i kako bi riješili sve muke i probleme koje su do tad imali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *