Showbiz

Jelena OBJAVILA FOTOGRAFIJE koje niko do sada nije mogao da vidi!! Iznenadit će te se kada vidite kako je nekada ona izgledala…

Jelena Karleuša je nakon svega što joj se u posljednje vrijeme desilo sa majkom i nakon skandala koji se desio sa Ognjenom Vranješom jer je nakon svega toga ona jedva se izvukla iz svih tih slnih priča.

Jelena je od nedavno počela da dijeli neke fotografije koje do sada jednostavno niko nije mogao da vidi jer ona nije htjela da neke stvari i fotografije osim nje neko vidi.

Ipak niko nije očekivao nešto ovako od nje s obzirom na to da je ona svoj privatni život obično čuvala za sebe jer joj je nekako to bila najveća želja u svemu ovome.

Kako su počele priče da se ona i Duško razvode Jelena je podijelila par fotografija iz svoje mladosti na kojima se vidi kako je ona izgledala kada je bila sasvim mala i kakve su njene crte lica a kakve su danas.

Na ovim fotografijama iz Jeleninog djetinjstva se može primijetiti koliko ona zapravo liči na svoju majku i kolika je sličnost između njih dvije jer ipak niko niej mogoa ovo ni pomisliti s obzirom na to kako Jelena danas izgleda a kako je izgledala tada kao mala.

Neke stvari niko jednostavno nije mogao ni zamisliti da će se desiti i da bi se mogle desiti tako da ni sama Jelena Karleuša nešto nije mogla da previdi i da zamisli da je bilo moguće da se desilo i kako se desilo.

Kada vidite njene fotografije iz mladih dana iznenadit će te se jer ona sada izgleda baš puno puno drugačije .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *