Showbiz

Jelena proslavila kćerkin rođendan A NIJE SE BAŠ NEŠTO POTRUDILA OKO TORTE!! Nika kada je ugledala ovo počela plakati…

Jelena Karleuša je 16.05 proslavila rođendan svoje kćerke Nike i ove godine se baš i nije toliko potrudila oko rođendana svoje kćerke kao što je to uradila prošle godine i zaista je sve iznenadila sa ovim i niko nije očekivao nešto ovako od nje.

Jelena Karleuša je odlučila uzeti zanimljiv dezen torte za svoju kćerku kako bi sve iznenadila a i nju samu jer je znala da neće očekivati ništa ovako od nje.

Naiem Jelena je uzetla tortu sa puslicama i jagodama ali i ružama za svoju kćerkicu.

Jelena Karleuša je nakon svega što joj se desilo sa majkom malo bila odsutna a i za ovo joj je trebalo vrijeme da bi mogla da slavi rođendan.

Ali s obzirom na to da je njena kćerka u pitanju odlučila je da će ga poroslaviti jer zna da bi i Diva to voljela da uradi ona.

Osim toga Jelena je znala da njena kćerka Atina ima želju da ima malog cuku, pomeranca i ona joj je i kupila te su mu dali ime Lav.

Ovi štenci su zaista preskupi i jedan samo košta 1000 eura ali za nju je naravno ovo ništa s obzirom na primanja koja ima i oan je spremna bila dati sve od sebe kako bi usrećila svoje dijete.

Jelena Karleruša je bila dosta vremena izvan sebe zbog svega što joj se desilo sa majkom i zbog svega što je prošla sa njom u životu a na kraju nije uspjela da to pobijedi.

Sada je malo bolje i počela je da radi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *