Showbiz

Jelena ROZGA na svoj koncert došla u FELKAVOJ HALJINI…

Jelena Rozga je nedavno imala nastup na Music Week-u koji se održavao na beogradskom Ušću gdje je ona odlučila da će posebno da se sporemi id a iam haljinu u bijeloj boji.

Jelena je na sebi imala bijelu elegantnu haljinu koja je pratial liniju tijela i zaisat joj je dobor stojala i sama je bila svejsna toga toliko da je bila toliko samouvjerena i vjerovala da će da uradi sve kako treba.

Ona je imala jedan rukav sa rukavicom a kako je čpesto dodirivala lice sa tom rukavicom osatle su joj fleke do pudera po cijeloj odjeći tako da ona niej mgolad a nakon toga uradi ništa jer je već bilo kasano kada je se ona već isprljala.

Naime Jelena Rozga nije promijerila nešto ovako i izgleda da neće n da promijeti dok ne vidi ovakve fotografije na koima se vidi kako su prsti od njenih rukavica prljavi od pudera.

Jeleni Rozgi nikada nije bio problem da prihvati ono što je sleduje i da uradi ono što je potrebno da bude sretna i zadovoljan te da ima sve što želi i kako želi u svom životu.

Pogledajte i sami se uvjerite u to kako je ona imala prlkjavu haljuinu i kako se ponašala kao da se ništa niej deislo id a e sve u najboljem redu.

Haljina je zaista bila fenomenalna i ona je uspjela da uradi sve kako bi imala ovako dobar izgled i kako bi uspjela da sve oduševi sa svojom pojavom i to na pravi način i onako kako bi trebalo sv eto da bude.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *